Internet szolgáltatás

Tovább

Telefon

Tovább

Fontos Információk!

FONTOS

 

Tisztelt Előfizetőnk!

Internetáfa-csökkenés 2017. január 1-től!

Tájékoztatjuk, hogy a Kormány által indított Digitális Jólét Program keretén belül megvalósított ÁFA-törvény (2007. évi CXXVII. törvény) módosítás következtében 2017. január 1. napjától az internet-hozzáférési szolgáltatás esetében az áfa mértéke az adó alapjának 27%-áról 18%-ára csökken. Az Internet-előfizetőinknek ez a változás kedvező, mert így 2017. január 1-től az internet szolgáltatás bruttó havidíja alacsonyabb lesz. Amennyiben Ön a szélessávú internet hozzáférést biztosító szolgáltatásunkat igénybe veszi, ez az áfacsökkentés Önre is vonatkozik!

Számlázási időszak kezdete az új áfakulccsal

Az adózási jogszabályok értelmében az új 18%-os internetáfa először azon a 2017. évben kiállított számlán fog megjelenni, amelyen az internet szolgáltatás számlázott időszaka már teljes egészében 2017-es időszakra vonatkozik. Azaz: ha még 2016-os időszakú internettétel is szerepel a számlán, úgy a teljes időszak (a 2017-re áthúzódó rész is) a régi, 27%-os áfakulcs hatálya alá esik.

Fontos!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez a változás az általunk alkalmazott internet szolgáltatásra vonatkozó nettó havidíjakat nem érinti, azaz Ön 2017. január 1-től továbbra is az előfizetői szerződése szerinti nettó havidíjat fizeti csökkentett áfa tartalom mellett. A módosítás kizárólag az internet szolgáltatásokra vonatkozik. Amennyiben Ön az internet szolgáltatást valamely kedvezményes csomagajánlat keretében veszi igénybe, úgy a csomagban elérhető egyéb szolgáltatásokhoz kapcsolódó áfatartalom továbbra is változatlan marad.

Internet szolgáltatás

Internet szolgáltatás

Kábelnet és Rádiónet szolgáltatás, Publikus IP cím biztosítása egyedi szerződés alapján.

Tovább

Telefon szolgáltatások

Telefon szolgáltatás

IP telefon szolgáltatás olcsó percdíjakon, havidíj nélkül, 0 Ft-os hálózaton belüli percdíjjal.

Tovább

Kábeltévé szolgáltatások

tv szolgáltatás

Televíziós csomagok minden igényre. A közszolgálati adóktól a kereskedelmi csatornák széles palettájáig.

Tovább